Menu

LET’S DO IT

LETS DO IT 6LET’S DO IT

Κυριακή,26/4/2015

Ακολουθώντας το περιβαλλοντικό τους ένστικτο την Κυριακή 26/4/2015 οι ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ συμμετείχαν στο LET'S DO IT στο άλσος της Πολίχνης. Μια εκδήλωση που οργάνωσε η Σύμπραξη σε συνεργασία με τους Συλλόγους της Πολίχνης με στόχο τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στους πολίτες.

Έτσι με τον αρχηγό-εκπρόσωπο των Μετεωριτών στην εκδήλωση Αμπατζή Παναγιώτη, έδωσε σκούπες, φαράσια και σακκούλες στους επισκέπτες για να καθαρίσουν τα μονοπάτια του άλσους με τις υποδείξεις του γρήγορου ποδηλάτη των Μετεωριτών Δημήτρη Αργυρόπουλου.

.LETS DO IT 4   LETS DO IT 1      LETS DO IT 6

Κι ενώ οι ¨τίγρεις¨ μας καθ’όλη την ημέρα, από τη μια έβγαζαν φωτογραφίες και από την άλλη παρέδιδαν τη φωτογραφική μηχανή στη γραμματεία για να ετοιμάσει τα διπλώματα των επισκεπτών,οι μικροί Μετεωρίτες και οι Γονείς τους φύτεψαν δένδρα,σκούπισαν μονοπάτια,κρέμασαν φωλιές για τα πουλιά και βοήθησαν τους επισκέπτες να σουτάρουν στη φορητή μπασκέτα που στήθηκε για παιχνίδι στα πλαίσια της εκδήλωσης κερδίζοντας το αναμνηστικό Δίπλωμα που τους απονεμήθηκε για όλες τις προσπάθειές τους.

.LETS DO IT 2  LETS DO IT 3  LETS DO IT 5  LETS DO IT 9  LETS DO IT 10